MAJOITUS

Helppoa lomaa Kelopirteissä!

Kaikilla nykyajan mukavuuksilla varustellut tilavat mökkimme sijaitsevat rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Rukan ja Kuusamon palveluista.

Hillassa majoittuu max. 10 henkeä ja Puolukassa 12 henkilöä. Kelopirteissämme on tilaa ja avaruutta niin yhteisissä tiloissa kuin makuhuoneissa, sekä toimivat huoltotilat.

Huviloiden yhteiskäytössä on tunnelmallinen ja tilava grillitupa. Mökkialueelta on omalla vastuulla käytettävä yhdysreitti Vuosselin hiihtoladulle.

 

 

236m2, 2 krs, 5 * mh,  4* wc/kph, max. 10 hlöä

Lämminhenkistä tunnelmaa ja käytännölliset, avarat tilat. 

Hillan lämminhenkisestä tilavasta tuvasta on henkeäsalpaavat maisemat Rukalle. Avaran ja korkean tuvan lisäksi mökissä on viisi makuuhuonetta, tunnelmallinen takkahuone ja saunatilat sekä tuikitarpeelliset kodinhoitotilat kuivauskaapilla ja pesukoneella. Yläkerrasta löytyy lisäksi toinen tv-/oleskelutila. Alakerran makuuhuoneissa on myös yksityiset pesuhuone/wc-tilat. Rukaa kohti on tilava terassi ja mökin läheisyydessä on Puolukan kanssa yhteiskäytössä oleva grillitupa.

Tilat: 
Hilla on mitoitettu maksimissaan 10:lle hengelle. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa on  kaksi erillistä sänkyä ja vaatekaapit ja omat pesuhuoneet, yläkerrassa kolme makuuhuonetta, joissa kaksi erillistä sänkyä ja vaatehuoneet tai kaapit. Makuuhuoneissa on pimennysverhot. Sängyt ja patjat on uusittu loppuvuonna 2020.  Tupakeittiössä on 10h ruokapöytä, vuolukiviavotakka ja  oleskelutila kulmasohvilla ja nojatuoleilla.  Lisäksi yläkerrassa on oma oleskelutila tv:llä ja pikkukeittiöllä sekä yhteinen pesuhuone/wc-tila. Sähkösauna ja pesuhuone kahden suihkun pesuhuoneella ja omalla takkahuonella sijaitsevat alakerrasta ja tiloista on pääsy Rukan suuntaan avautuvalle terassille.  Alhaalla on myös eteisen yhteydessä wc, kodinhoitohuone pesukoneella ja kuivauskaapilla sekä vielä erillinen lämmin välinevarasto-eteinen.

Varustus: 
Wifi -yhteys, Iittalan ja Hackmannin astiastot, sähköhella, jääkaappi, pakastekaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin. 2* tv ja dvd sekä stereot. Pyykinpesukone,  vaatteiden kuivauskaappi. Pinnasänky, syöttötuoli, hiustenkuivaaja, silitysrauta, pulkkia. Liinavaatteiden ja pyyhkeiden vuokraus on mahdollista mutta suosittelemme kuitenkin aina omien liinavaatteiden käyttöä. 

Varaukset: 
Lokakuusta 2024 eteenpäin Hilla on varattavissa 7 vrk kerrallaan, saapumispäivän ollessa su klo 16 jälkeen ja lähtöpäivän sunnuntai klo 11 mennessä. 
Tiedustelut talven varauksista ja suoravaraushinnoista sähköpostilla kelopirtit(a)rukajarvi.fi. Vapaat ajat näet täällä: Hilla/Lomarengas   ja alustavat hinnastot sivun alaosassa. 

Alla olevalla varaa mökki- linkillä voit tarkistaa varaustilanteen ja varata suoraan mökin vielä syyskuun loppuun 2024 asti. 

Pohjapiirros
Vuokrausehdot   
Usein kysyttyä

 

 

240m2, 2 krs, 6 * mh, 7 * wc/kph, max. 12 hlöä

Valoisuutta ja toimivia, tyylikkäitä tiloja. 

Kelohirrestä rakennettu Puolukka edustaa uutta aikaa mökkitarjonnassa. Huvilan kuudessa makuuhuoneessa on jokaisessa yksityinen pesuhuone/wc-tila, ja puolukanpunalla maustetussa sisustuksessa on yhdistetty tyylikkästi moderneja ratkaisuja ja perinteisiä hirsirakenteita. Mökin varustelu on kattava: internetyhteys ulkomaailmaan, urheiluvaatteet kuivaat kätevästi kahdessa kuivauskaapissa ja illalla voit rentoutua katsellen elokuvia dvd-kotiteatterijärjestelmässä. Puolukasta, kuten jokaisesta huvilastamme on upeat näkymät Rukatunturille ja Rukajärvelle, ja iltaisin voit ihailla auringonlaskua tunturin taakse joko mukavalta sohvalta tai tilavalta terassilta. Puolukan läheisyydessä on lisäksi tunnelmallinen grillitupa.

Tilat: 
Puolukan tilat on mitoitettu maksimissaan 12:lle hengelle. Alakerrassa 2 mh, joissa 2 erillistä sänkyä ja vaatekaapit ja omat pesuhuoneet, yläkerrassa 4 mh, joissa jokaisessa 2 erillistä sänkyä ja omat pesuhuoneet. Sängyt ja patjat on päivitetty viimeksi vuonna 2020. Lisäksi yläkerran aulassa on yksi vuodesohva. Yläkerran sekä saunan kylpyhuoneet on remontoitu toukokuussa 2024 eivätkä kaikki kuvat ole ajantasalla.

Alakerrassa on hyvin varusteltu tupakeittiö 12h jatkettavalla ruokapöydällä, vuolukiviavotakalla ja oleskelutilalla. Puolukan tupakeittiön sisustusta on juuri päivitetty sohvan ja ruokapöydän tuolien osalta.

Alakerrassa on myös sähkösauna ja pesuhuone kahdella suihkulla sekä niiden yhteydessä takallinen pukuhuone. Sisääntulon yhteydessä löytyy myös  wc, tilava khh jossa on pesukone, kuivauskone sekä kuivauskaapit. Erikseen on vielä lämmin välinevarasto-eteinen, parveke sekä terassi pöytäryhmällä ja aurinkolavereilla Rukan maisemien suuntaan.

Varustus: 
Wifi-yhteys, kattava astiasto, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin, sauvasekoitin ja vatkain. Tv ja kotiteatterijärjestelmä. Pyykinpesukone, 2*vaatteiden kuivauskaappi. Pinnasänky, syöttötuoli, hiustenkuivaaja, silitysrauta, pulkkia. Liinavaatteiden ja pyyhkeiden vuokraus on mahdollista mutta suosittelemme kuitenkin aina omien liinavaatteiden käyttöä. 

Varaukset:
Lokakuusta 2024 eteenpäin Puolukka on varattavissa 7 vrk kerrallaan, saapumispäivän ollessa lauantai klo 16 jälkeen ja lähtöpäivän lauantain klo 11 mennessä. 
Tiedustelut suoravaraushinnoista ja saatavuudesta sähköpostilla kelopirtit(a)rukajarvi.fi
  Alustavat hinnastot näet sivuston lopussa.  
Vapaita viikkoja voit tarkistella lokakuusta eteenpäin täältä: Puolukka/Lomarengas

Alla olevalla varaa mökki-linkillä voit varata mökin syyskuun loppuun 2024 asti. 

Pohjapiirros
Vuokrausehdot
Usein kysyttyä

Alustava viikkohinnasto

Huvila Talvisesonki Kesä Siivous
Puolukka (la-la) 2520-2870€ 1785€ 210 
Hilla (su-su) 1890-2170€ 1365€ 160


 

 

Tarkistathan aina halutun viikon hinnan, sillä yllä olevat hinnat ovat viitteelliset vaihdellen viikkokohtaisesti eivätkä sisällä siivousta tai liinavaatteita. Suosittelemme omien liinavaatteiden ja pyyhkeiden käyttöä aina kuin mahdollista jo ekologisistakin syistä.  Liinavaatevuokra on 25 eur/pakka. 

Tarkemmat viikkokohtaiset hinnat ja mahdolliset alennukset näkyvät itse varausjärjestelmässä tai niitä voi tiedustella sähköpostitse kelopirtit(a)rukajarvi. Tällä hetkellä otamme varauksia 30.5.2025 asti sähköpostitse. Varausjärjestelmällä voit myös varata mökin syyskuun 2024 loppuun asti. 

< Takaisin

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci
Copyright © Rukajärven Kelopirtit Oy