Tervetuloa Rukajärven Kelopirteille!

Luonnonrauhaa, avarat puitteet ja se upea näköala Rukalle.

Rukajärven Kelopirtit sijaitsevat vain noin viiden kilometrin ajomatkan päässä Rukatunturilta luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Vaaran päällä sijaitsevilta kelohuviloilta avautuu upeat maisemat niin Rukatunturin kuin Rukajärvenkin suuntaan. Kaksi laadukkaasti varusteltua, poikkeuksellisen tilavaa kelohuvilaamme saavat asiakkaamme palaamaan kerta toisensa jälkeen, ja toivottavat tervetulleeksi teidänkin seurueenne! 

Tutustu kelopirtteihimme ja varaa suoraan meiltä oma lomasi.

 

240m2, 6 mh, 12 hlöä 

Puolukka edustaa uutta aikaa mökkitarjonnassa. Huvilan kuudessa makuuhuoneessa on jokaisessa yksityinen pesuhuone/wc, ja puolukanpunalla maustetussa sisustuksessa on yhdistetty tyylikkästi tätä päivää ja perinteitä.  Yhteiset tilat sisältävät avaran tupakeittiön, takkahuoneen, saunatilat omalla wc:llä, kodinhoitohuoneen ja urheiluväline-eteisen sekä pienen oleskelutilan yläkerrassa. Mökin varustelu on täydellinen, tilavasta keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta löytyy kaikki tarvittava koneineen ja Iittalan astiastoineen. Puolukasta on upeat näkymät Rukatunturille ja Rukajärvelle, ja iltaisin voit ihailla auringonlaskua tunturin taakse. Puolukan yhteiskäytössä on myös viehättävä, suojaisa grillitupa, josta löytyy myös savustusvälineet.

     

236m2, 5 mh, 10 hlöä

Tunnelmallisen ja kauniisti kotimaisella käsityöllä sisustetun Hillan tuvasta ja terassilta on henkeäsalpaavat maisemat Rukalle ja Rukajärvelle päin. Avaran ja korkean tuvan lisäksi mökissä on viisi makuuhuonetta, tunnelmallinen takkahuone ja saunatilat sekä tuikitarpeelliset kodinhoitotilat kuivauskaapilla ja pesukoneella. Keittiö on hyvin varusteltu astianpesukoneineen ja Iittalan astiastoineen. Alakerran kahdessa makuuhuoneessa on myös yksityiset pesuhuone/wc-tilat. Yläkerrasta löytyy kolmen makuuhuoneen lisäksi toinen oleskelutila sekä pesuhuone/wc-tila. Hillan yhteiskäytössä on myös grillitupa, jossa savustat herkulliset kalat.

RUKAJÄRVEN KELOPIRTIT

Takalontie 3
93830 Rukatunturi

+358 40 0890 600

kelopirtit(a)rukajarvi.fi

 

 

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci
Copyright © Rukajärven Kelopirtit Oy