Usein kysyttyä

Alta löydät vastauksia useimpiin yleisimpiin kysymyksiin, jotka saattavat askarruttaa mökkiä vuokratessa.

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä!
 

 

 

 

Usein kysyttyä

Mitä vuokrauksen hintaan sisältyy?
Mökeille pääsee vuokrapäivänä kello 16:sta jälkeen ja vuokrahintaan sisältyvät mökin, saunan  ja alueen grillikatosten vapaa käyttö. Mökeissä on normaali kalustus sekä perusastiasto ja välineet ruokailua ja ruoanlaittoa varten. Myös polttopuut sisältyvät mökin vuokrahintaan.  Lisäksi kesäkaudella soutuveneiden käyttö kuuluu hintaan. Asuntoauton tai asuntovaunun liittäminen mökin sähköverkkoon ei ole sallittua ilman lupaa. Mökin sulakkeet eivät kestä ylimääräistä rasitusta.

Mökeillä on tv ja stereot, osassa myös dvd ja kotiteatterijärjestelmä. Aivan kaikki isompien kaupunkien alueilla näkyvyät kanavat eivät näy Rukan alueella. Osassa mökeissä on myös ilmainen wlan. Mökkikohtaisesta varustuksesta löytyy tarkempaa tietoa mökkien sivuilta.

Mökeissä on tyynyt, peitot ja patjat. Perusvuokran hintaan eivät kuulu liinavaatteet ja pyyhkeet. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi vuokrata erikseen hintaan 15 eur/setti pakassa. Mökeillä on astianpesuaineet, siivousvälineet ja siivousaineet sekä aloituspaketti WC- ja talouspaperia.

Mökeillä on myös useimmiten edellisten asiakkaiden ostamia ja jättämiä perusmausteita, sokeria, jauhoja, suodatinpusseja, teetä, ruokaöljyä, foliota, kelmua, leivinpaperia jne.

Voiko mökille mennä enemmän ihmisiä, kuin mitä mökin kuvauksessa kerrotaan?
Ei voi, sillä mökkiä voi käyttää enimmillään se henkilömäärä, mitä kohdekuvauksessa on ilmoitettu vuodepaikkamääränä tai mitä mökkiä varattaessa on sovittu.

Miten maksan vuokrauksen?
Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu suomalaisen Checkout-palvelun välityksellä joko tilisiirtona, luottokortilla tai pankkien maksupalvelujen avulla. Loppumaksu tulee suorittaa viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen loman alkua tilille FI97 5741 3610 0207 75, Rukajärvi Oy.
Jos varauksen tekohetkestä on vähemmän kuin kuukausi loman aloituspäivään, loppumaksu tulee suorittaa viimeistään loman aloituspäivänä yhtiön tilille tai maksun voi suorittaa myös mökkien hoitajalle, kun mökin avaimet haetaan.

Mitä jos rikon jotain vahingossa lomani aikana?
Mökillä tapahtuneista vahingoista on ilmoitettava mökin huoltajalla mieluiten viipymättä ja viimeistään lähdön yhteydessä. Asiakas on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan hänelle.

Mitä teen lomani päättyessä?
Voit nauttia lomastasi  myös ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta, kun tilaat loppusiivouksen Rukajärven Kelopirteiltä. Loppusiivoushinnat ovat 150 €/Hilla ja 200 €/Puolukka (tarkan hinnan näet varausjärjestelmästä).  Tilaathan loppusiivouksen ennakkoon.

Jos tilaat loppusiivouksen hoidathan kuitenkin seuraavat velvoitteet: astiat pestään ja asetetaan paikoilleen, roskat viedään jätepisteeseen ja pullot/juomatölkit  viedään pois. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja mikäli olet tilannut liinavaatteet ja pyyhkeet, jätetään ne pinossa sängyn päälle tai kerätään kodinhoitohuoneeseen. Päiväpeitteet laitetaan sänkyihin. Viethän tuomasi säilymättömät ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen.

Jos haluat suorittaa loppusiivouksen itse muistathan, että se sisältää edellä mainittujen toimien lisäksi mm. seuraavat asiat: matot viedään ulos ja tampataan, lattiat imuroidaan ja pyyhitään nihkeällä mopilla, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla liinalla, vuodevaatteet tuuletetaan ulkona, astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, sauna, pesuhuone sekä WC:t pestään ja roskat viedään jätepisteeseen.  Siivous tulee tehdä kokonaisuudessaan vasta lähtöpäivänä ja kaiken kaikkiaan toivomme, että jätätte mökin yhtä hyvään kuntoon kuin se oli saapuessanne.

Mikäli yllämainitut toimenpiteet jätetään tekemättä, joudumme laskuttamaan siivousmaksun 200 eur.

Avain jätetään lähtöpäivänä mökin sisälle pöydälle ja ovi lukkoon, jos ei ole toisin sovittu. Mökit luovutetaan kello 12:een mennessä.

 

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci
Copyright © Rukajärven Kelopirtit Oy