MAJOITUS

Helppoutta ja elämyksiä Kelopirteissä!

Kaikilla nykyajan mukavuuksilla varustellut mökit sijaitsevat rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Rukan ja Kuusamon palveluista.

Hilla ja Puolukka soveltuvat 10-12 hengelle, ja Mustikka ja Karpalo 6:lle hengelle. Mustikkaan ja Karpaloon ovat myös lemmikit tervetulleita. Hilla- ja Puolukka-huviloiden yhteydessä on tunnelmallinen grillitupa. Mustikan ja Karpalon asukkaat taas voivat käyttää jo legendaksi muodostunutta grillikota Röllilää tai mökkien välissä sijaitsevaa laavua. Kelopirttien yhteiskäytössä ovat myös soutuveneet Rukajärvellä (1 km) ja Vuosselijärvellä (4 km). Mökkialueelta on yhdysreitti Vuosselin hiihtoladulle.

Karpalo-huvila on lisäksi tarjolla myös yrityksille ja järjestöille pitkäaikaisvuokraukseen.

 

236m2, 5 makuuhuonetta, 10 hlöä

Hilla on valintasi, kun tarvitset tilaa ja arvokkaita puitteita.

Hillan tuvasta on henkeäsalpaavat maisemat. Avaran ja korkean tuvan lisäksi mökissä on viisi makuuhuonetta, tunnelmallinen takkahuone ja saunatilat sekä tuikitarpeelliset kodinhoitotilat kuivauskaapilla ja pesukoneella. Yläkerrasta löytyy lisäksi toinen tv-/oleskelutila. Alakerran makuuhuoneissa on myös yksityiset pesuhuone/wc-tilat. Rukaa kohti on tilava terassi ja mökin läheisyydessä tunnelmallinen grillitupa.

Tilat: 
Hilla on mitoitettu maksimissaan 10:lle hengelle. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa on  kaksi sänkyä ja vaatekaapit ja omat pesuhuoneet, yläkerrassa kolme makuuhuonetta, joissa kaksi sänkyä ja vaatehuoneet. Tupakeittiö on sisustettu 10h ruokapöydällä, vuolukiviavotakalla ja 10h oleskelutilalla. Lisäksi yläkerrassa on oma oleskelutila tv:llä ja pikkukeittiöllä sekä yhteinen pesuhuone/wc-tila. Sähkösauna ja pesuhuone pukuhuoneineen, wc, khh, lämmin välinevarasto-eteinen, terassi ja parveke pöytäryhmällä.

Varustus: 
Wifi -yhteys, Iittalan ja Hackmannin astiastot, sähköhella, jääkaappi, pakastekaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin. 2* tv ja dvd sekä stereot. Pyykinpesukone,  vaatteiden kuivauskaappi. Pinnasänky, syöttötuoli, hiustenkuivaaja, silitysrauta, pulkkia. Liinavaatevuokra on 15 €/setti pakassa.

Pohjapiirros
Viitteellinen viikkohinnasto
Vuokrausehdot
Usein kysyttyä

 

 

240m2, 6 makuuhuonetta, 12 hlöä

Puolukka on valintasi kun arvostat tilaa, ylellisyyttä ja modernia otetta.

Puolukka edustaa uutta aikaa mökkitarjonnassa. Huvilan kuudessa makuuhuoneessa on jokaisessa yksityinen pesuhuone/wc-tila, ja puolukanpunalla maustetussa sisustuksessa on yhdistetty tyylikkästi tätä päivää ja perinteitä. Mökin varustelu on kattava: internetyhteys ulkomaailmaan, urheiluvaatteet kuivaat kätevästi kahdessa kuivauskaapissa ja illalla voit rentoutua katsellen elokuvia dvd-kotiteatterijärjestelmässä. Puolukasta, kuten jokaisesta huvilastamme on upeat näkymät Rukatunturille ja Rukajärvelle, ja iltaisin voit ihailla auringonlaskua tunturin taakse joko mukavalta sohvalta tai tilavalta terassilta. Puolukan läheisyydessä on lisäksi tunnelmallinen grillitupa.

Tilat: 
Puolukan tilat on mitoitettu maksimissaan 12:lle hengelle. Alakerrassa 2 mh joissa 2 sänkyä ja vaatekaapit ja omat pesuhuoneet, yläkerrassa 4 mh, joissa jokaisessa 2 sänkyä ja omat pesuhuoneet. Lisäksi yläkerran aulassa on yksi vuodesohva.
Alakerrassa on hyvin varusteltu tupakeittiö 12h jatkettavalla ruokapöydällä, vuolukiviavotakalla ja oleskelutilalla.  Alakerrassa on myös sähkösauna ja pesuhuone, takallinen pukuhuone, wc, khh, lämmin välinevarasto-eteinen, terassi ja parveke pöytäryhmällä ja aurinkolavereilla.

Varustus: 
Wifi-yhteys, Iittalan ja Hackmanin astiastot, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin, sauvasekoitin ja vatkain. Tv ja kotiteatterijärjestelmä. Pyykinpesukone, 2*vaatteiden kuivauskaappi. Pinnasänky, syöttötuoli, hiustenkuivaaja, silitysrauta, pulkkia. Liinavaatevuokra on 15 €/setti pakassa.

Pohjapiirros
Viitteellinen viikkohinnasto
Vuokrausehdot
Usein kysyttyä

 

120m2, 2 mh + parvi, 6-8 hlöä

Mustikka on valintasi, jos arvostat kodikkuutta ja jylhiä maisemia.

Mukavassa ja vastikään remontoidussa 120 neliön Mustikassa on kaksi makuuhuonetta alakerrassa sekä tilava parvi kahdella kahden hengen rauhallisella makuusopella. Mökkiin mahtuu lomaviettoon maksimissaan 6-8 henkeä. 
Tuvan suurista maisemaikkunoista näet suoraan Rukatunturin, iltaisin upean auringonlaskun valaisemana. Liittymäreitti Rukan hiihtolatuverkostoon lähtee mökin lähettyviltä, ja käytössä on myös tunnelmallinen grillaus- ja savustuspaikka Röllilä sekä toinen pienempi nuotiopaikka laavulla.

Tilat: 
Alakerrassa eteishallin yhteydessä kaksi makuuhuonetta, joissa kaksi sänkyä sekä vaatekaapit.  Tupakeittiö 8h neliönmallisella ruokapöydällä, vuolukiviavotakalla ja sohvakalustolla. Alakerrassa on lisäksi 3-4 hengen kelosähkösauna, pesuhuone, ja pukuhuone sekä wc ja pieni khh.  Yläkerrassa tilava oleskeluparvi, jossa lisäksi makuusopet yhteensä neljälle hengelle. Tilava terassi ilta-auringon suuntaan.

Varustus: 
Sähköhella, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin. Tv sekä stereot. Pyykinpesukone, kuivauskaappi, pinnasänky, syöttötuoli, hiustenkuivaaja, silitysrauta, pulkkia. Liinavaatevuokra on 15 €/setti pakassa.

Pohjapiirros
Viitteellinen viikkohinnasto
Vuokrausehdot
Usein kysyttyä

 

120m2, 2 mh + parvi, 6-8 hlöä

Karpalo on valintasi, jos arvostat omaa rauhaa ja perinteitä.

Mukavassa Karpalossa on kaksi makuuhuonetta ja tilava parvi kahdella kahden hengen makuusopella, joten sinne mahtuu yöpymään maksimissaan 6-8 henkeä.
Mökin suurista maisemaikkunoista näet suoraan Rukatunturin, iltaisin upean auringonlaskun valaisemana. Liitymäreitti Rukan hiihtoladuille lähtee läheltä ja käytettävissä on myös tunnelmallinen grillaus-ja savustuspaikka Röllilä sekä nuotipaikka laavulla.

Tilat: 
Alakerrassa eteishallin yhteydessä on kaksi makuuhuonetta, joissa on kaksi sänkyä sekä vaatekomerot.  Tilava tupakeittiö 8h pirttimallisella ruokapöydällä, vuolukiviavotakalla ja oleskelutilalla. Alakerrassa on lisäksi 3-4 hengen kelosähkösauna, pesuhuone ja pukuhuone sekä  wc ja pieni kodinhoitohuone.  Yläkerrassa suuri parvimainen oleskelutila, jonka yhteydessä on kaksi makuusoppea, joissa on kaksi patjaa sekä lisäksi yksi varasänky. Lisäksi pesutiloista on käynti tilavalle terassille Rukan suuntaan.

Varustus: 
Sähköhella, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin. Tv sekä stereot. Pyykinpesukone, kuivauskaappi,  pinnasänky, syöttötuoli, hiustenkuivaaja, silitysrauta, pulkkia. Liinavaatevuokra on 15 €/setti pakassa.

Pohjapiirros
Viitteellinen viikkohinnasto
Vuokrausehdot
Usein kysyttyä

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci
Copyright © Rukajärven Kelopirtit Oy